Property Categories

62
LEBADA LAKE VILLAS

LEBADA LAKE VILLAS

Construim pentru tine!

Direct Dezvoltator - 0% Comision

Va prezentam un proiect spectaculos ce cuprinde 4 vile luxury exclusiviste, cu un design modern si o panorama splendida a lacului Lebada. Arhitectura este deosebita, cubica, in stil mediteranean, cu suprafete vitrate mari, pentru o luminozitate naturala optima, pe parcursul zilei.

Noapte, fatada este pusa in valoare, datorita iluminatului special cu LED. Fiecare vila dispune de 5 camere si 3 bai aerisite natural, configurate pe doua nivele.

 

Amplasare ideala

Vilele sunt construite pe structura: cadre de beton armat, zidărie, cărămidă tip Porotherm de 30 cm cu izolație termică exterioară din vată bazaltică de 10 cm.
Fațadele sunt ventilate. Tâmplăria este Trocal , geam tripan, feronerie Maco. La interior, instalațiile termice cuprind încălzire în pardoseală parter + etaj, teava Purmo 30 de ani garantie , distribuitoare Emmeti Italia cu pompa Wilo.
Centrala termică este marca Viessmann. Instalațiile electrice cuprind cablaj și aparataj Bticino Ansamblul dispune de:
-sistem de supraveghere,
-sistem de alarma
-videointerfon,
-porti actionate electric
-gazon
-plante
-sistem de irigatie pentru gazon rain bird
-prize si intrerupatoare gama bticino
-iluminat exterior casa banda led
-iluminat interior banda led ( scafe din rigips )
-iluminat perimetral al curtii Toate dormitoarele au iesire pe balcon cu vedere la lac, inclusiv cel de jos.
Bucataria are iesire pe terasa de 12 mp din spatele casei. Un detaliu important: atat aleile din curte, precum si drumul de acces vor fi pavate. Scarile si terasele vor fi placate cu marmura.
Cartierul este complet racordat la utilități: canalizare, gaz, curent, apă, mai exact, toate sunt instalate și funcționale, la predarea casei, pentru a te bucura din plin de noua ta casă.
Te invităm să planificăm o vizionare! Sună-ne sau lasă-ne un mesaj!
3978
Avito Residence

Construim pentru tine!

Direct Dezvoltator - 0% Comision

Descriere

AVITO RESIDENCE este situat in imediata apropiere a Parcului Mogosoaia, Padurea Mogosoaia, Colegiul Nautic Roman scoli gimnaziale si licee.

AVITO RESIDENCE are un regim mic de inaltime si o arhitectura superba, fiind construit dupa cele mai riguroase standarde in domeniu si beneficiind de cele mai noi tehnologii in constructii, cu finisaje de calitate care sa ofere durabilitate si incredere in viitor.

Structura de rezistenţă pentru locuinţe este mixtă fiind alcătuită din cadre de beton armat pe ambele direcţii şi diafragme, planşeele din acelaşi material.
S-au prevazut rosturi de tasare şi antiseismice. Fundaţiile sunt de tip continuu şi vor fi din beton armat monolit. Conform memoriu de rezistenţă, clădirile sunt proiectate la o intensitate seismică de VIII grade.

Ansamblul este racordat integral la reţelele de alimentare cu apă, canalizare, energie electrică, gaze naturale, telefon, cablu TV şi contorizarea utilităţilor se face individual pentru fiecare apartament.

Preturi incepand cu 58.400 Euro + TVA. Parcarea inclusa in pret.

OFERTA LIMITATĂ (*valabilă doar în perioada promotionala, în limita stocului disponibil)

* TVA 5% pentru persoanele fizice care indeplinesc conditiile prevazute de lege pentru aplicarea cotei reduse. Dezvoltatorul nu isi asuma nici o responsabilitate in ceea ce priveste modificarile ori abrogarea ulterioara a acestor conditii, ca urmare a aparitiei unor amendamente legislative.

Pozele sunt cu titlu de prezentare.

randare 3d estera-residence
3939
Estera Residence

Construim pentru tine!

Direct Dezvoltator - 0% Comision

Descriere

R&D Advisers va propune spre vanzare o vila cu arhitectura deosebita in stil Mediteranean in Nordul Bucurestiului.
Vila cu regim de inaltime P+1+2, ce beneficiaza de infrastructura completa.

Localizare

Finisaje

Finisajele pot fi personalizate de catre viitorul proprietar !

Gresie si faianta Italiana premium oferita de Delta Studio, cu aspect de piatra naturala, in ultimele tendinte pentru un aspect elegant si o combinative vizuala armonioasa de la cei mai cunoscuti producatori europeni: Kerosa, Cesar Ceramiche sau Marazzi .

Tamplaria Salamander cu geam tripan va asigura confortul termic chiar si in conditii de vreme extrema.

Parchet de inalta calitate cu rezistenta si durabilitate la apa si uzura de la un producator de top, intr-o selectie de nuante in trendurile actuale.

Obiecte sanitare de top: pentru un aspect minimalist, cu un mix echilibrat de linii drepte si curbe ce va transforma baia intr-o exeprienta wellness premium.

Usi intrare si interioare: iti oferim o linie de usi de intrare sofisticata de la un producator premium, fabricate cu tehnologii inovatoare si design de ultima ora

Instalatii electrice cu tehnologii de ultima ora pentru un control perfect , un consum redus de energie si un design de clasa prin linearitate si claritate.

Centrala termica Riello in condensatie pentru confort garantat in orice conditii. Amenajarile exterioare de exceptie cu multa verdeata creeaza un climat foarte placut si armonios.

Facilitati si avantaje:

Estera Residence este situat, in zona de Nord a Capitalei, cu un acces facil din Soseaua Pipera.

Estera Residence se afla in apropiere de cele mai mari centre comerciale din zona de Nord: Baneasa Shopping City, Carrefour, Bricostore, Dedeman, Metro, Ikea

OFERTA LIMITATĂ (*valabilă doar în perioada promotionala, în limita stocului disponibil)

4668
Vila Corbeanca

Construim pentru tine!

Direct Dezvoltator - 0% Comision

Descriere

R&D Advisers va propune spre vanzare o vila cu arhitectura deosebita situata in cel mai frumos si exclusivist cartier verde de vile din Nordul Bucurestiului – Paradisul Verde.

Vila cu regim de inaltime P+1 beneficiaza de infrastructura completa din Paradisul Verde si va fi finalizata in aproximativ 2 luni.

 

CARACTERISTICI:

Supraf. construită la sol : 99 mp

Suprafaţă desfaşurată: 228.38 mp

Nr.bucătării:1

Nr.băi:3

Nr.terase: 1

Suprafaţă terase:32 mp

Nr.fronturi stradale:1

Front stradal:1 m

Acoperiş:Tabla

An construcţie:2018 (finalizata)

Structură rezistenţă:caramida

Regim înălţime:P +1E

UTILITĂŢI: Utilitati generale (Curent, Curent trifazic, Apa, Canalizare, Gaz, CATV, Centrala telefonica), Sistem incalzire (Centrala proprie, Calorifere), Acces internet (Fibra optica)

FINISAJE: Podele (Parchet, Gresie), Izolatii termice (Exterior), Pereti (Faianta, Vopsea lavabila), Ferestre cu geam termopan (PVC), Usa intrare (Metal)

DOTĂRI: Alte spatii utile (Dressing), Contorizare (Apometre, Contor gaz), Dotari imobil (Curte, Gradina)

Finisajele pot fi personalizate de catre viitorul proprietar :

panouri solare incalzire apa,
Gresie si faianta Italiana premium oferita de Delta Studio, cu aspect de piatra naturala, in ultimele tendinte pentru un aspect elegant si o combinative vizuala armonioasa de la cei mai cunoscuti producatori europeni: Kerosa, Cesar Ceramiche sau Marazzi .
Tamplaria Salamander cu geam tripan va asigura confortul termic chiar si in conditii de vreme extrema.
Parchet de inalta calitate cu rezistenta si durabilitate la apa si uzura de la un producator de top Egger, intr-o selectie de nuante in trendurile actuale.
Obiecte sanitare de top: pentru un aspect minimalist, cu un mix echilibrat de linii drepte si curbe ce va transforma baia intr-o exeprienta wellness premium.
Usi intrare si interioare: iti oferim o linie de usi de intrare sofisticata de la un producator premium Italian, fabricate cu tehnologii inovatoare si design de ultima ora
Instalatii electrice cu tehnologii de ultima ora de la Legrand pentru un control perfect , un consum redus de energie si un design de clasa prin linearitate si claritate.
Centrala termica Viessmann in condensatie pentru confort garantat in orice conditii.
Curtea va fi amenajata sub atenta supraveghere a unui architect peisagist.

Paradisului Verde, este un complex rezidential privat situate in Corbeanca intr-o oaza de linistita, plina de verdeata, departe de agitatia capitalei.
Spatiile generoase, aerul curat, padurea, lacul, case cu arhitecturi deosebite, ofera complexului un grad de relaxare si intimitate ridicat. Amenajarile exterioare de exceptie cu multa verdeata creeaza un climat foarte placut si armonios in interiorul complexului.
Facilitatile existente si viitoare din cadrul cartierului Paradisul Verde, sunt menite sa aduca un plus de valoare pentru locatari si nu numai.
Avantaje si facilitati – Paradisul Verde:
-Complex rezidential privat
-Securitate non-stop 24h
-Terenuri de tenis si fotbal, SPA, sala de fitness si sauna
-Restaurant The Brick &Lounge;
-Pizzerie
-Centru de infrumusetare
-Spalatorie auto
-Gradinita
-Cabinet Veterinar
-Farmacie

Locatie: Paradisul verde este situat, in imediata apropriere a comunei Corbeanca. Accesul se face relativ usor prin zona de Nord a Capitalei pe una dintre cele mai importante artere DN1. Accesul mai poate fi facut si prin Buftea, prin comuna Tamasi.
Paradisul Verde se afla in apropiere de cele mai mari centre comerciale din zona de Nord: Terme SPA, Baneasa Shopping City ,Carrefour, Bricostore, Dedeman, Metro, Ikea etc.
Merita Vazuta