Avito Residence

Vile

Sold Out

Construim pentru tine!

Direct Dezvoltator - 0% Comision

Descriere

AVITO RESIDENCE este situat in imediata apropiere a Parcului Mogosoaia, Padurea Mogosoaia, Colegiul Nautic Roman scoli gimnaziale si licee.

AVITO RESIDENCE are un regim mic de inaltime si o arhitectura superba, fiind construit dupa cele mai riguroase standarde in domeniu si beneficiind de cele mai noi tehnologii in constructii, cu finisaje de calitate care sa ofere durabilitate si incredere in viitor.

Structura de rezistenţă pentru locuinţe este mixtă fiind alcătuită din cadre de beton armat pe ambele direcţii şi diafragme, planşeele din acelaşi material.
S-au prevazut rosturi de tasare şi antiseismice. Fundaţiile sunt de tip continuu şi vor fi din beton armat monolit. Conform memoriu de rezistenţă, clădirile sunt proiectate la o intensitate seismică de VIII grade.

Ansamblul este racordat integral la reţelele de alimentare cu apă, canalizare, energie electrică, gaze naturale, telefon, cablu TV şi contorizarea utilităţilor se face individual pentru fiecare apartament.

Preturi incepand cu 58.400 Euro + TVA. Parcarea inclusa in pret.

OFERTA LIMITATĂ (*valabilă doar în perioada promotionala, în limita stocului disponibil)

* TVA 5% pentru persoanele fizice care indeplinesc conditiile prevazute de lege pentru aplicarea cotei reduse. Dezvoltatorul nu isi asuma nici o responsabilitate in ceea ce priveste modificarile ori abrogarea ulterioara a acestor conditii, ca urmare a aparitiei unor amendamente legislative.

Pozele sunt cu titlu de prezentare.