Estera Residence

Vile

For Sale

Construim pentru tine!

Direct Dezvoltator - 0% Comision

Descriere

R&D Advisers va propune spre vanzare o vila cu arhitectura deosebita in stil Mediteranean in Nordul Bucurestiului.
Vila cu regim de inaltime P+1+2, ce beneficiaza de infrastructura completa.

Localizare

Finisaje

Finisajele pot fi personalizate de catre viitorul proprietar !

Gresie si faianta Italiana premium oferita de Delta Studio, cu aspect de piatra naturala, in ultimele tendinte pentru un aspect elegant si o combinative vizuala armonioasa de la cei mai cunoscuti producatori europeni: Kerosa, Cesar Ceramiche sau Marazzi .

Tamplaria Salamander cu geam tripan va asigura confortul termic chiar si in conditii de vreme extrema.

Parchet de inalta calitate cu rezistenta si durabilitate la apa si uzura de la un producator de top, intr-o selectie de nuante in trendurile actuale.

Obiecte sanitare de top: pentru un aspect minimalist, cu un mix echilibrat de linii drepte si curbe ce va transforma baia intr-o exeprienta wellness premium.

Usi intrare si interioare: iti oferim o linie de usi de intrare sofisticata de la un producator premium, fabricate cu tehnologii inovatoare si design de ultima ora

Instalatii electrice cu tehnologii de ultima ora pentru un control perfect , un consum redus de energie si un design de clasa prin linearitate si claritate.

Centrala termica Riello in condensatie pentru confort garantat in orice conditii. Amenajarile exterioare de exceptie cu multa verdeata creeaza un climat foarte placut si armonios.

Facilitati si avantaje:

Estera Residence este situat, in zona de Nord a Capitalei, cu un acces facil din Soseaua Pipera.

Estera Residence se afla in apropiere de cele mai mari centre comerciale din zona de Nord: Baneasa Shopping City, Carrefour, Bricostore, Dedeman, Metro, Ikea

OFERTA LIMITATĂ (*valabilă doar în perioada promotionala, în limita stocului disponibil)