Bonton Luxury Villas

Vile

For Sale

Bonton Luxury Villas

Construim pentru tine!

Direct Dezvoltator - 0% Comision

Într-o locație ideală, în spatele Școlii Americane, lipit de proiectul rezidențial Ibiza Sol, Bonton Luxury Villas pune la dispoziție 66 de vile de lux cu dotări și facilități moderne și un club cu piscină unde te poți recrea după o zi plină.Poziționarea excelentă, randamentul investițional profitabil (8% anual), zona liniștită, intimitatea și siguranța sunt câteva din beneficiile ansamblului rezidențial Bonton Luxury Villas.Cu un design unic, vilele cu 2 etaje vor avea suprafețe utile de la 293 până la 327 mp, terase incluse și sunt împărțite astfel încât să asigure un confort ridicat, beneficiază de compartimentări inteligente, 7 sau 8 camere luminoase (include zona de living şi dining), finisaje premium, grădini la parter și terase generoase.

 

Bonton Luxury Villas îmbină perfect avantajele unei locuințe ușor accesibile cu siguranța și liniștea date de o comunitate în formare și se remarcă prin arhitectura modernă, calitatea superioară a construcției și a materialelor folosite. Toate vilele vor avea la parter o zonă de living cu dining, bucătărie, grup sanitar și terasă, la primul etaj 3 sau 4 dormitoare în funcție de nevoile clientului cu dressinguri și 2 băi, și la etajul 2 un dormitor matrimonial, baie, 2 dressinguri, birou și terasă. Pe lângă spațiile de depozitare, fiecare imobil beneficiază de o spălătorie special amenajată. Vilele vor fi livrate în stadiul complet de finisare, cu băile complet utilate și pardoselile din toate încăperile și vor exista 2 tipuri de finisaje la alegere, Standard sau Premium.

Amplasare ideala

Situat într-o zonă de lux, care toate casele sunt departe de zgomotul orașului, praf și poluare , foarte aproape de mijloacele de transport în comun .Datorita scolilor internationale din vecinatăți, casele sunt întotdeauna ușor de închiriat, de aceea este o investiție foarte valore, fără taxe de zonă comună .

Structura ansamblului – tipologii de apartamente si parcari :

    • 8 case single gf+1 186 mp;
    • 50 până la 100 de terase nete și zone de grădină;
    • 2 parcări auto semiînchise private pentru fiecare casă;
    • Parcări pentru oaspeți;
    • Gradini private cu sisteme automate de irigare pentru fiecare casa.

Facilitati

Gradina privata
Constructii ultrarezistente si sigure pentru confort optim.
Spatii verzi
Acces lejer la mijloace de transport in comun

Vila Tip A2

Vila Tip B2