Stejarul Residence

Vile

For Sale
Direct Dezvoltator - 0% Comision

Complexul are 120 de vile de tip townhouse cu regim de inaltime P+1E si P+2E si cu suprafete intre 160 si 240 mp pe loturi de teren intre 180 si 300 mp si cate 2 locuri de parcare, ce isi vor astepta locatarii incepand cu decembrie 2021 si va beneficia de paza umana si video 24h/24h, iar accesul va fi securizat cu bariere.

Sunt disponibile case cu regim de inaltime P+1 si P+2 avand 4 modele de suprafete intr. 169mp-290mp. Acestea dispun de : Încălzire în pardoseală pe fiecare etaj și mansardă finisată ,centrală termică și finisaje de lux, grădina cu terasa ,racordate la toate utilitatile . Trăiești într-un mediu sănătos, mai aproape de natural si vei ajunge repede și simplu către principalele zone de interes (zona business din nordul capitalei, centre comerciale sau școala/ grădinița copilului) .

Ansamblul Rezidențial sigur, dotat cu sistem cu barieră acționată prin intermediul telefonului mobil.

Stejarul Residence, dezvoltat pe o suprafata de 28.000 mp, Stejarul Residence va gazdui 120 case moderne personalizate cu regim de inaltime P+1 si P+2 avand 4 modele de suprafete intre 160mp-235mp, strada privata asfaltata cu bariera si paza 24/24.

Amplasare ideala

Localizat in unul din punctele cheie din zona limitrofa a capitalei, cu acces imediat la supermaket-uri, scoli, gradinite sau mall-uri, Stejarul Residence este unul din cele mai cautate zone rezidentiale. Situat in zona de nord a capitalei, in zona cea mai cosmopolita a Bucurestiului, ansamblul Stejarul se afla in imediata apropiere a marilor centre comerciale, la 2 min de intrarea pe autostrada. 

Facilitati

Gradini private
Constructii ultrarezistente si sigure pentru confort optim.
Spatii verzi
Acces lejer la mijloace de transport in comun

Casa Tip A

Casa Tip B