Proiectele Noastre

load list
Teren 1800 mp – Dorobanti
Proprietatea este situata Intr Filioara in zona Dorobanti, una din zonele cele mai prestigioase ale orasului, fiind inconjurata de hub-uri office si cladiri rezidentiale premium.
Teren 883mp – Popa Savu – Kiseleff
Proprietatea este situata pe Str Popa Savu, in zona Kiseleff in imediata proximitate a Parcului Herastrau intr-o zona intesata cu proprietati de lux, cladiri rezidentiale si office high end.
Serban Voda 111 Premium Park
Serban Voda 111 Premium Park are un regim mic de inaltime si o arhitectura superba, fiind construit dupa cele mai riguroase standarde in domeniu si beneficiind de cele mai noi tehnologii in constructii.
Colentina Tower
Colentina Tower este un proiect rezidential unic cu o pozitie privilegiata , cu vederi panoramice, cu o arhitectura moderna si eleganta, cu apartamente riguros impartite si promisiuni implinite.
Dimri Residence
Situat intr-o zona in continua dezvoltare si expansiune, Dimri Residence este unul dintre cele mai mari proiecte rezidentiale dezvoltat in faze pe o suprafaţă de 4,1 Hectare si va cuprinde 11 imobile.
Arena Tower Residence
Arena Tower Residence este situat in cartierul Berceni la doar 250 m Metrou Aparatorii Patriei
Matei Voievod Residence
Matei Voievod Residence dispune de o localizare excelenta, fiind situat in zona Matei Voievod – Iancului, in aproprierea statiei de Metrou Iancului (5 Min)
Mihai Bravu Residence
Mihai Bravu Residence este situat in zona centrala a Bucurestiului la doar 100 m de statia de Metrou Mihai Bravu.
Ilioara Premium Apartments
Ilioara Residence este amplasat pe Aleea Eprubetei, nr 25-27, la doar 300 m de statia de metrou Nicolae Grigorescu, aproape de unul dintre cele mai mari si frumoase parcuri din Bucuresti, Parcul IOR-Titan.
New Titan Park Residence
New Titan Residence dispune de o localizare excelenta, fiind situat in estul Bucurestiului in cartierul Titan in zona Theodor Pallady.