Iris Residence

Ansamblu Rezidential

For Sale

Iris Residence

Construim pentru tine!

Direct Dezvoltator - 0% Comision

Conceput pentru a satisface si cele mai exigente gusturi, Iris Residence combina cu success designul modern cu finisajele de inalta calitate. In ceea ce priveste confortul tau, accesul foarte rapid catre cele mai mari puncte de interes ale Capitalei, reprezinta doar cateva dintre facilitatile ansamblului care reusesc sa iti ofere un stil de viata superior. 

In ceea ce priveste confortul tau, accesul foarte rapid catre cele mai mari puncte de interes ale Capitalei, reprezinta doar cateva dintre facilitatile ansamblului care reusesc sa iti ofere un stil de viata superior. Ansamblul dispune de 27 de apartamente dispuse pe cele 3 etaje cu unul retras, de 2 camere, 3 camere.

Amplasare ideala

Iris Residence dispune de o localizare excelenta, in zona Nordul Bucurestiului, zona rond OMV Pipera langa Cubic Center, Toyota, cu acces imediat pe Autostrada A3, in aproprierea statiilor de Metrou Pipera (10 Min), Metrou Aurel Vlaicu (10 min), a autobuzelor 135 si 343. Zona beneficiaza de imediata proximitate a mall-urilor Promenada , Baneasa, Pipera Plaza , zone de birouri cum ar fi Swan Office Park , Floreasca B. Park , Global City B. Park , scoli generale si gradinite de prestigiu.

Facilitati

Balustrade din sticla
Constructii ultrarezistente si sigure pentru confort optim.
Spatii verzi si locuri de joaca
Acces lejer la mijloace de transport in comun

Apartamente 2 camere

Apartamentele se vor preda complet finisate şi utilate.