V22 Park Residence

Ansamblu Rezidential

For Sale

Construim pentru tine!

Direct Dezvoltator - 0% Comision

Descriere

Ansamblul V22 Park Residence ofera locatarilor un concept de dezvoltare modern cu spatii de locuit confortabile, pentru o inalta calitate a vietii. Este solutia perfecta daca vrei sa fii acasa dar aproape de tot ce inseamna viata si liniștea de acasă. Ansamblul V22 Park Residence îți ofera spre vanzare apartamente care îți ofera siguranța investitiei, intimitate, mai multă liniște și confort.

V22 Park Residence, dispune de o localizare excelenta, fiind situat in zona Regie – Politehnica in aproprierea statiei de metrou Petrache Poenaru (7 Min), linia de tramvai 41 (3 min), Politehnica si Sema Parc, zona cu o puternica dezvoltare a hub-ului de office building & business Orhideea -Regie. Zona beneficiaza de imediata proximitate a mallurilor Afi Cotroceni, Plaza Mall, Cora Lujerului & Careffour Orhideea, aproape de universitati, scoli si gradinite intr-o zona sigura si usor accesibila.

Finisaje premium

 • Apartamentele se vând finisate la cheie, cu următoarele finisaje:
  • Folosim doar gresie si faianta de la branduri renumite si clientii benficiaza de o amenajare interioara in ultimele tendinte de design si utilitate.Un aspect elegant si concept armonios asigurat de cei mai cunoscuti producatori europeni: Marazzi.
  • Obiectele sanitare de ulima generație, Spania-Italia, cu aspect minimalist sau retro vor transforma baia intr-o experienta wellness.
  • Avem grija sa iti oferim parchet de la  unul dintre liderii europeni in materie de podele  de lemn. In living si dormitoare parchet de calitate in nuante calde, in trendurile actuale de la Egger.
  • Incalzirea interioara se realizeaza printr-o solutie de inalta eficienta si confort. Apartamentele sunt dotate cu sistem de incalzire prin pardoaseala in condensatie de la IMMERGAS/ POROTHERM cu consum semnificativ redus de gaze, pentru un camin calduros chiar si in cele mai reci zile de iarna.
  • Usile de intrare fabricate pentru siguranta si rezistenta la uzura, cu aspect modern sunt asigurate de un producator premium italian-Pinum
  • Tamplarie exterioara PVC cu geam tripan si stical low-e termoizolanta, de la producatori de top din Germania (Salamander) aleasa pentru  durabilitate, eleganta si protectie impotriva temperaturilor extreme si a zgomotului.
  • Instalatii electrice cu tehnologii de ultima ora de la Legrand pentru un design de clasa si siguranta maxima in functionare.
  • Lifturi silentioase premium fabricate de lideri mondiali  Schindler, pentru siguranta completa, interior stilat si o calatorie perfecta.
  • Contoare individuale pentru utilitati asigura controlul si eficienta.
  • Parcare supraterana ultramoderna.

Apartamente tip Studio

Studiori luminoase compartimentate inspirat, construite pentru cei ce au nevoie de o viata activa aproape de tot ce conteaza conectata la vibratia orasului.

Preturi incepand de la 60 424 euro plus TVA pentru 47,30 mp utili

Apartamente 2 camere

Apartamente de 2 camere cu ergonomie atent studiata, cu ferestre luminoase si finisaje de top, pentru o viata relaxanta in inima orasului, la doi pasi de mall-uri, metrou și zona Regie.

Preturi incepand de la 71 443  euro plus TVA pentru 59.5 mp total utili

Apartamente 3 camere

Apartamente de 3 camere cu spatiu si facilitati pentru toata familia, cu terase generoase si vederi panoramice
.
Preturi incepand de la 105 268 euro plus TVA pentru 84.5 mp total utili

OFERTA LIMITATĂ (*valabilă doar în perioada promotionala, în limita stocului disponibil)

* TVA 5% pentru persoanele fizice care indeplinesc conditiile prevazute de lege pentru aplicarea cotei reduse. Dezvoltatorul nu isi asuma nici o responsabilitate in ceea ce priveste modificarile ori abrogarea ulterioara a acestor conditii, ca urmare a aparitiei unor amendamente legislative.

Pozele sunt cu titlu de prezentare.