My Place North

Ansamblu Rezidential

For Sale

My place North

Construim pentru tine!

Direct Dezvoltator - 0% Comision

Blocul este compus din 208 apartamente divizat in 2 scari ce cuprind  apartamente de 1,2, 3 sau 4 camere si Penthouse de 3, 4 sau 6 camere.Apartamente de 1, 2, 3, 4 sau 6 camere decomandat si semi-decomandate cu bucatarii inchise sau deschise si apartamente tip Penthouse cu 2, 3, 4 sau 6 camere suprafete si terase generoase la ultimele doua niveluri. Finisajele din gama mediu-superioara : tamplarie din PVC , parchet laminat tip Herringbone, ceramica Marazzi.Termenul estimat de finalizare al constructiei primei faze este finele 2023.

Blocul este construit pe cadre de beton armat. Finisajele interioare sunt premium Apartamentele se vor preda complet finisate cu: gresie si faianta, centrala proprie si calorifere, obiecte sanitare in bai, parchet in camere, usi de interior si exterior. Vor fi bransate la toate utilitatile, contorizate separate. Imobilul beneficiaza si de locuri de parcare subterane si supraterane. 

Amplasare ideala

My Place North este situat pe Soseaua Bucuresti Nord, vis-a-vis de complexul Comercial Pipera Plaza si cuprinde in prima faza 208 apartamente dispuse in 2 scari.  In imediata apropiere a complexului se regaseste o statie de autobuz (416,449,459). Accesul este facil către malluri, supermarketuri, săli de sport, școlile private și clădirile de birouri din zonă.

Facilitati

Apartamentele se predau la cheie, complet finisate
Constructii ultrarezistente si sigure, pentru confort optim
Spatii verzi
Acces lejer la mijloace de transport in comun

Apartamente 2 camere

Apartamentele se vor preda complet finisate şi utilate.