Rahmaninov 38

Apartament cu 2 camere

For Sale

Construim pentru tine!

Direct Dezvoltator - 0% Comision

Descriere

Noul ansamblu din zona Floreasca, Rahmaninov 38 este un imobil rezidential cu arhitectura moderna, de top, format din apartamente cu 2, 3 si 4 camere si penthouse-uri super-premium, cu vederi panoramice catre parcul Verdi, parcul Floreasca si lacul Floreasca. Apartamentele sunt finalizate si te poti muta imediat!

Ansamblul rezidential Rahmaninov 38 se afla intr-una din cele mai exclusiviste zone ale capitalei. Cu fatade ventilate, spatii vitrate spectaculoase, lobby elegant cu receptie, dar mai ales apartamente cu finisaje de top, gandite pentru confortul tau.

Rahmaninov 38 este un concept ce imbina tehnologie de ultima generatie cu un design plin de personalitate, toate in zona cea mai rafinata zona a cartierului Floreasca, la scurta distanta de Mall Promenada, de cafenele si restaurante gourmet si piata Floreasca, in apropierea zonei de business Dimitrie Pompei/Floreasca, la o distanta de doar 6 minute de statia de metrou.

Finisaje Premium

  • O experienta de neegalat in sine, cladirea este un melanj exceptional de materiale de cea mai buna calitate, de la zidaria rezistenta de tip Porotherm Wienerberger, la fatada ventilata a cladirii si finalizand cu finisajele super-premium la interior.
  • Confortul exclusivist incepe inca din lobby-ul cu receptie si design interior rafinat si lifturile Schindler ultraperformante, camere video, interfon, dar si senzori de miscare si crepusculari.
  • Apartamentele sunt finisate super-premium, cu spatii vitrate mari cu tamplarie de top de aluminiu, incalzire in pardoseala tip TECE cu sistem de climatizare tip LG VRF si parchet triplu stratificat Bauwerk si corpurile de încălzire Vogel & Noot.
  • Camera de baie beneficiaza de asemenea de finisaje de top, cum ar fi cada tip freestanding, bidet si vas wc suspendat – marca Villeroy & Boch
  • Placi ceramice de cele mai mari dimensiuni 320 mm X 160 mm te vor surprinde prin rafinamentul potrivite unui spatiu privilegiat.
  • De asemenea, usile din apartament apartin marcilor Dierre si sunt tip filopanelo din lemn.
  • Beneficiezi si de 2 niveluri de parcare unde bunurile tale vor fi supravegheate cu ajutorul sistemului de parcare de tip Klauss.