R&D Advisers dezvăluie un nou logo

01 dec. 2020

R&D Advisers dezvăluie un nou logo

Acest rebranding reprezintă un pas semnificativ în evoluția companiei. Redefinim cine suntem, chiar în această perioadă de pandemie deoarece am considerat că este exact momentul în care este nevoie de o schimbare. Această perioadă ne-a arătat ca trebuie să găsim acele elemente care să ne reprezinte cât mai fidel”, a declarat Damian Şerban – Managing Director R&D Advisers.

„Etosul brandului nostru a fost întotdeauna construit pe încredere, credibilitate și expertiza din industrie şi considerăm capitalul de încredere câştigat ca un factor cheie în dezvoltarea pe viitor. Am optat pentru un logo fresh, care sa stabilizeze imaginea noastra in piata si o strategie in care ne axam pe echipa de profesionisti si expertiza acumulata in rezidentiale de lux. De aceea am adaugat conceptul “Residential Excellence Team” si am adaptat strategia de lucru ca atare.” continua Directorul R&D Advisers.

Noul logo a fost dezvoltat printr-un proces de colaborare atât extern, cât şi intern, cu feedback din partea întregii echipe şi reflecta pasiunea companiei pentru domeniul imobiliar. R&D Advisers prezintă azi un logo cu o noua grafică, în linii elegante, care să identifice şi alinieze uşor la domeniul imobiliar, dar şi cu identitatea companiei: flexibilitate şi transparenţă în toate formele de comunicare cu clientul. A păstrat culoarea albastru şi fontul utilizate şi anterior ca dovadă a păstrării standardelor înalte pe care le aplică în activitatea lor.

Sloganul “Residential Excellence Team” se aliniază la misiunea companiei de a oferi expertiză de cea mai înaltă calitate şi dedicare într-o industrie în continuă şi accelerată dezvoltare.

„Acesta este doar începutul ambițiilor îndrăznețe pe care le avem. Căutăm să provocăm convențiile existente în relațiile imobiliare și să sprijinim progresul industriei în moduri care favorizează consumatorul, dar şi ajută în mod direct agenții și brokerii noştri să treacă prin dezordine și zgomot și să câștige pe piețele în care operează.” – mai spune Damian Şerban.

Noua identitate poziţionează clar R&D Advisers într-o nouă etapă care îi permite să eclateze cu imagine modernă care o face relevantă pentru consumatorii care cumpără atât proprietăţi rezidenţiale cât şi comerciale.

Leave your comment

Please enter comment.
Introduceți numele dvs.
Te rugăm să-ți introduci adresa de email
Vă rugăm să introduceți o adresă de e-mail validă

14 − 7 =