TripleA Residence

Ansamblu Rezidential

For Sale

TripleA Residence

Construim pentru tine!

Direct Dezvoltator - 0% Comision

Acestea sunt locuinţele pentru oamenii de astăzi. Construim locuinţe pentru oameni ca tine, exigenţi şi dornici să se bucure de fiecare detaliu.Totul este gândit astfel încât să te poţi bucura intens de liniştea şi emoţia vieţii de familie. Iti prezentam cateva dintre avantajele complexului:

  • 7 minute pana la metrou
  • 5 minute STB
  • Hypermarket-uri in imediata apropiere
  • Zona linista de case

Construcţia este realizată după un design ce nu lasa loc de zone ce nu pot fi folosite, astfel va veti bucura de tot spatiul din apartament. Conceput special pentru locuit, fiecare apartament vă oferă ceva unic – o combinaţie perfectă între lumină, confort, calitate şi siguranţă. Va asteptam la o vizionare complet gratuita pentru a va prezenta de ce complexul TripleA Residence este un complex cu adevarat PREMIUM!

Amplasare ideala

La noi veţi găsi locuinta care se potriveşte cel mai bine stilului dumneavoastră de viaţă.Locatia complexului a fost aleasa inteligent pentru a putea oferi un access facil catre mijloacele de transport in comun, inclusiv metrou dar si catre marile centre comerciale ale sectorului 6.

Facilitati

Parcare subterana
Cale de acces privata
Lift Schindler de 7 persoane
Scoli si gradinite in imediata apropiere
Parchet laminat pentru trafic intens
Ferestre şi uşi exterioare cu geamuri Lowe
Asfalt, trotuare iluminate
Uşi de intrare blindate
Balcoane de tip logie

In cadrul complexului gasiti atat garsoniere si apartamente de 2 camere pentru un stil de viata confortabil cat si apartamente de 3 pentru un stil de viata exclusivist.În apartamentele noastre confortul si linistea sunt prioritare

Apartamente 2 camere

Apartamente 3 camere

Apartamentele se vor preda complet finisate şi utilate.