Serban Voda 111 Premium Park

Ansamblu Rezidential

Sold Out

Construim pentru tine!

Direct Dezvoltator - 0% Comision

Descriere

Serban Voda 111  Premium Park  situat in inima orasului in zona Unirii, la doar 350 m de Parcul Carol si la 400 de metri distanta de statia de metrou Tineretului.

Serban Voda 111 Premium Park are un regim mic de inaltime si o arhitectura superba, fiind construit dupa cele mai riguroase standarde in domeniu si beneficiind de cele mai noi tehnologii in constructii, cu finisaje de calitate care sa ofere durabilitate si incredere in viitor.
Serban Voda 111 Premium Park iti propune o noua filosofie de locuire prin  compartimentările inteligente ale apartamentelor aliniate noilor tendințe de locuire, cu solutii inteligente de economisire a energiei pentru o excelenta calitate a vietii si grija pentru mediul inconjurator.
Ansamblul este compus din studiouri, apartamente de 2 si 3 camere cu un design studiat si ergonomie de top.

Oferta Speciala

Apartament Tip Studio - Cel mai mic pret din zona : 79500 Euro

Apartament 2 camere - Cel mai mic pret din zona : 97000 Euro

Apartament 3 camere - Cel mai mic pret din zona : 124000 Euro

Plan 2d Apartament 3 camere Serban Voda 111 Residence

Localizare

Serban Voda 111 Premium este noul standard locativ, daca iti caut o locuinta noua fiind situat in centrul orasului, aproape de parc, metrou aproape de cele mai bune scoli si gradinite intr-o zona sigura si usor accesibila.

  • 2000 euro contract de rezervare
  • Avans 20% la semnarea antecontractului in forma autentica
  • Restul de suma la semnarea contractului de vanzare-cumparare
  • Se accepta orice tip de credit bancar

OFERTA LIMITATĂ (*valabilă doar în perioada promotionala, în limita stocului disponibil)

* TVA 5% pentru persoanele fizice care indeplinesc conditiile prevazute de lege pentru aplicarea cotei reduse. Dezvoltatorul nu isi asuma nici o responsabilitate in ceea ce priveste modificarile ori abrogarea ulterioara a acestor conditii, ca urmare a aparitiei unor amendamente legislative.