Optima Residence

Ansamblu Rezidential

Sold Out
Direct Dezvoltator - 0% Comision
Ultimele Apartamente

Descriere

Optima Residence face parte din complexul rezidential Evocasa Optima, cel mai apreciat ansamblu rezidential din estul Capitalei, aceasta fiind faza III de constructie. Garantia calitatii si seriozitatii constructiei ansamblului Optima il face o alegere naturala pentru oricine isi doreste o locuinta de calitate intr-o locatie  de exceptie.

Optima Residence are un regim de inaltime P+11 fiind construit dupa cele mai riguroase standarde in domeniu: pe cadre cu stalpi si grinzi din beton armat, compartimentate cu pereti  grosi din caramida Porotherm de 280mm, ce beneficiaza de o izolatie exterioara din polistiren de calitate de 100mm complet ignifugat si tencuiala decorativa premium

Localizare

Optima Residence, ce dispune de o localizare excelenta, fiind situat in estul Bucurestiului in cartierul Titan in zona Theodor Pallady, pe Str Fetesti nr 54-56 la doar 5 minute distanta de Metrou 1 Decembrie 1918, la doi pasi de viitorul magazin Ikea si Centrul Comercial Auchan-Decathlon-Jumbo        aproape de scoli si gradinite intr-o zona sigura si usor accesibila, in cea mai curata si verde zona din Bucuresti.

Apartament Duplex - Sold Out

Apartament Tip Duplex Optima Residence

Apartamente cu 2 camere -Sold Out

Apartamente de 2 camere cu living spatios, dormitor calduros si finisaje de top  .

Apartamente cu 3 camere

Preturi incepand de la 89.500 euro plus TVA.

Finisaje

Gresie si faianta de la branduri renumite si clientii beneficiaza de o amenajare interioara in ultimele tendinte de design si utilitate pentru un aspect elegant si un concept armonios asigurat de cei mai cunoscuti producatori europeni.

Obiectele sanitare durabile si cu design modern iti vor transforma baia intr-o experienta premium.

Parchet de la  unul dintre liderii europeni in materie de podele, in nuante calde ce urmeaza trendurile in materie de design

Incalzirea interioara se realizeaza printr-o solutie de inalta eficienta si confort cu centrale termice in condensatie cu consum semnificativ redus de gaze, pentru un camin calduros chiar si in cele mai reci zile de iarna.

Usile de intrare fabricate pentru siguranta si rezistenta la uzura, cu aspect modern sunt asigurate de un producator premium din Germania.

Usile interioare, prin design, rezistenta la pete si socuri, completeaza experienta premium de locuire .

Tamplarie exterioara PVC cu geam tripan si stical low-e termoizolanta, de la producatori de top din Germania (Salamander, Rehau, St Gobain) aleasa pentru  durabilitate, eleganta si protectie impotriva temperaturilor extreme si a zgomotului.

Instalatii electrice cu tehnologii de ultima ora de la Schneider si Legrand pentru un design de clasa si siguranta maxima in functionare.

Facilitati

Acces usor la toate mijloacele de transport in comun:

  •  Metrou: 1 DECEMBRIE, NICOLAE TECLU
  •  Autobuze: 311, 101
  •  Tramvai: 19, 27, 40

Parcuri: Parcul IOR, Parcul Prisaca Dornei, Parcul Titan.

Centre comerciale si supermarketuri: Ikea, Auchan, Decathlon, Jumbo, Mega Image, Lidl.

Malluri: Park Lake Plaza, Mega Mall, Iris Shopping Center.

Piete: Piata Trapezului ( la 10 minute de mers pe jos ).

Spitale, clinici, scoli si licee, terase, cafenele, restaurante.

Finalizat, predarea se face in mai 2019.

Calitate sporita a vietii prin scurtarea timpilor de deplasare intre casa si job.

OFERTA LIMITATĂ (*valabilă doar în perioada promotionala, în limita stocului disponibil)

* TVA 5% pentru persoanele fizice care indeplinesc conditiile prevazute de lege pentru aplicarea cotei reduse. Dezvoltatorul nu isi asuma nici o responsabilitate in ceea ce priveste modificarile ori abrogarea ulterioara a acestor conditii, ca urmare a aparitiei unor amendamente legislative.