Nord City

Ansamblu Rezidential

Sold Out
Direct Dezvoltator - 0% Comision
Ultimele Apartamente

Descriere

Nord City este conceptul rezidential cel mai nou din Nordul Bucurestiului , in zona  cea mai dinamica si dorita  din Capitala, in polul urban de Office Building-uri  din zona Pipera – Aviatiei. Nord  City iti  prezinta un ansamblu rezidential unic cu o arhitectura eleganta si moderna , cu apartamente  bine impartite,  cu gradini private la parter si spatii verzi din plin, cu vederi panoramice la etajele superioare si  cu parcari subterane ultramoderne, totul intr-un pachet de o excelenta calitate !

Localizare

Nord City  are o localizare excelenta fiind situat in Nordul Bucurestiului in centrul  cartierului de business, dar  intr-o zona linistita si sigura la doar 350 m de infrastructura urbana de transport, la 2 statii de autobuz de Metroul Aurel Vlaicu,  la cateva  minute de  Promenada Mall si la doar 5 minute  de Parcul Herastrau.

Complexul  rezidential Nord  City se afla in Pipera in zona Porsche Nord, zona prestigioasa din punct de vedere locativ,  acesta fiind zona cu cea mai puternica dezvoltare din ultimii ani,.

Apartamente cu 2 camere

Vino sa descoperi apartamentele de 2 camere din Nord City cu living spatios, dormitor super calduros  si o terasa generoasa, cu facilitati premium, in zona cu cea mai efervescenta dezvoltare.

Preturi incepand de la 78 800 Euro plus tva 5% pentru 51 mp total utili

Apartamente cu 3 camere - Sold Out

Apartamentele  de 3 camere te asteapta in Nord City cu spatii generoase pentru familii numeroase, cu livinguri inundate de lumina prin ferestre mari vitrate, dormitoare cu o ergonomie atent studiata si finisaje atent executate cu materiale de cea mai buna calitate.

Preturi incepand de la 99.000 euro plus tva 5% pentru 87 mp total utili

Apartamente cu 4 camere

Preturi incepand de la 155.000 euro plus tva pentru 133.24 mp total utili.

Finisaje Premium

Nord City iti ofera un pachet de finisaje premium ce vor satisface cei mai exigenti clienti:

Sistem de incalzire centralizat in condensatie cu centrala premium Immergas cu consum redus semnificativ de gaze.

Bai si obiecte sanitare cu  design premium:
Gresie si faianta Italiana premium in ultimele trenduri pentru eleganta si o combinatie vizuala armonioasa de la producatori europeni de top :Marazzi, Roca si Ideal Standard

Placari premium pentru podele dormitoare & living:

Parchet de inalta calitate cu rezistenta si durabilitate la apa si factori de uzura de la producatori mondialib de top Egger, Krono & Kaindl .

Usi intrare si interioare: iti oferim o linie de usi de intrare sofisticata de la un producator premium din Italia,  fabricate cu tehnologii inovatoare si design de ultima ora pentru siguranta.

Tamplarie PVC Salamander – Germania  cu geam tripan si sticla low-e termoizolanta de la St Gobain, pentru  durabilitate, eleganta si protectie impotriva temperaturilor extreme si a zgomotului.
Instalatii electrice cu tehnologii de ultima ora de la Legrand cu  un design de clasa .

Lifturi silentioase premium de la liderii mondiali  din domeniu  Schindler pentru siguranta completa si o calatorie perfecta.

Compartimentarile atat cele exterioare, cat si cele din interiorul apartamentelor s-au realizat din caramida Porotherm pentru liniste si confort termic.

Contoare individuale pentru utilitati pentru un control si eficienta

Parcare la subsol ultramoderna cu sisteme de parcare Klaus.

Facilitati si avantaje:

Amplasament excelent in zona Aviatiei – Pipera Porsche Nord.

  • 350 de metri pana la infrastructura de transport
  • 2 statii de autobuz pana la de statia de metrou Aurel Vlaicu
  • 5 minute pana in Parcul Herastrau

Cele mai bune Gradinite si Scoli private din Romania in imediata apropiere: British School, American International School,  Liceul Francez, , Olga Gudynn,  Scoala Germana 

Calitate sporita a vietii prin scurtarea timpilor de deplasare in casa si job.

Cele mai bune destinatii de shopping din Bucuresti : : Baneasa Shopping City , Promenada Mall, Ikea , Metro, Mega Image, Billa, Penny Market

Proximitatea celei mai elegante zone de petrecere a timpului liber:  Soseaua Nordului- Herastrau cu numeroare restaurante si cafenele.

Paduri si zone de petrecere a timpului liber :Padurea Baneasa, Gradina Zoologica si Parcul Herastrau .

Distanta mica fata de principalele institutii, zone de servicii si zone de interes public.

Modalitati de plata:

  • 2000 euro contract de rezervare
  • Avans 15% la semnarea antecontractului in forma autentica
  • Restul de suma la semnarea contractului de vanzare-cumparare
  • Se accepta orice tip de credit bancar

OFERTA LIMITATĂ (*valabilă doar în perioada promotionala, în limita stocului disponibil)

* TVA 5% pentru persoanele fizice care indeplinesc conditiile prevazute de lege pentru aplicarea cotei reduse. Dezvoltatorul nu isi asuma nici o responsabilitate in ceea ce priveste modificarile ori abrogarea ulterioara a acestor conditii, ca urmare a aparitiei unor amendamente legislative.