Matei Voievod Residence

Ansamblu Rezidential

Sold Out

Construim pentru tine!

Direct Dezvoltator - 0% Comision
Ultimele apartamente

Descriere

Matei Voievod Residence dispune de o localizare excelenta, fiind situat in zona Matei Voievod – Iancului, in aproprierea statiei de Metrou Iancului (5 Min), Linia de tramvai 34, Parcul National si Piata Obor. Zona beneficiaza de imediata proximitate a mallurilor Mega Mall & Parklake Shopping Center aproape de de universitati, scoli si gradinite intr-o zona sigura si usor accesibila.

Matei Voievod Residence are un regim de inaltime P+5 cu standarde antiseismice de top, fiind construit pe cadre cu stalpi si grinzi din beton armat, fundetie pe piloti forati, compartimentare cu pereti  grosi din caramida Porotherm de 280-300mm, cu izolatie exterioara din polistiren de calitate de 100mm complet ignifugat si tencuiala decorativa premium.

Preturi de la  85.805 euro plus TVA 5%

 

Data Finalizare: August 2019

Finisaje premium cu detalii remarcabile

  • Sistem de incalzire in condensatie Buderus
  • Placari premium Italia pentru bai si podele, dormitoare si living, avand design contemporan cu rezistenta si durabilitate la apa si uzura
  • Usi intrare securizate si interioare de calitate import Italia
  • Tamplarie VEKA cu sticla tripan low-e termoizolanta
  • Lifturi silentioase premium
  • Contoare utilitati individuale pentru confort si eficienta
  • Parcare subeterana

Localizare

Apartamente 2 camere

Apartamente 3 camere

Apartamente 4 camere

OFERTA LIMITATĂ (*valabilă doar în perioada promotionala, în limita stocului disponibil)

* TVA 5% pentru persoanele fizice care indeplinesc conditiile prevazute de lege pentru aplicarea cotei reduse. Dezvoltatorul nu isi asuma nici o responsabilitate in ceea ce priveste modificarile ori abrogarea ulterioara a acestor conditii, ca urmare a aparitiei unor amendamente legislative.

Pozele sunt cu titlu de prezentare.