Matei Voievod Premium Apartments

Ansamblu Rezidential

Sold Out

Construim pentru tine!

Direct Dezvoltator - 0% Comision

Descriere

Oferta Lansare – Profita Acum !

Matei Voievod Premium Apartments dispune de o localizare excelenta, fiind situat in zona Matei Voievod / Pache Protopopescu, in aproprierea statiilor de Metrou Iancului (3 Min), Piata Muncii (10 min), a liniei de tramvai 34 cat si a autobuzelor 1, 10, 46 ,55, 135, 311, 330 si 335.
Zona beneficiaza de imediata proximitate a mall-urilor Mega Mall & Park Lake Shopping Center,cat si de Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale”, Colegiul National ,, Iulia Hasdeu,, ,scoli generale si gradinite.

Conceput pentru a satisface si cele mai exigente gusturi, Matei Voievod Premium Apartments combina cu success designul modern cu finisajele de inalta calitate. In ceea ce priveste confortul tau, accesul foarte rapid catre cele mai mari puncte de interes ale Capitalei, reprezinta doar cateva dintre facilitatile ansamblului care reusesc sa iti ofere un stil de viata superior.

Profită acum de oferta de lansare! Preț special înainte de finalizarea clădirii.

Apartamente 2 camere

Preturi incepand de la 91 000  euro plus TVA 

Apartamente 3 camere

Preturi incepand de la 130.900 euro plus TVA 

Finisaje premium cu detalii remarcabile

Matei Voievod Premium Apartments are un regim de inaltime 2S+P+5 cu standard anti seismice de top, fiind construit pe cadre cu stalpi si grinzi din beton armat, fundatie pe piloni forati, compartimentare cu pereti grosi din caramida Porotherm de 280-300 mm, cu izolatie exterioara din polistiren de calitate de 10 cm complet ignifugat si tencuiala decorativa premium.
Apartamentele se vând finisate la cheie, cu următoarele finisaje:

  • Sistem de incalzire in pardoseala cu centrala proprie in condensatie Immergas.
  • Placari premium Italia pentru bai si podele, dormitoare si living, avand design contemporan cu rezistenta si durabilitate la apa si uzura
  • Usi intrare securizate si interioare de calitate import Italia
  • Tamplarie Salamander cu sticla tripan low-e termoizolanta
  • Lifturi silentioase premium
  • Contoare utilitati individuale pentru confort si eficienta
  • Parcare subterana

OFERTA LIMITATĂ (*valabilă doar în perioada promotionala, în limita stocului disponibil)

* TVA 5% pentru persoanele fizice care indeplinesc conditiile prevazute de lege pentru aplicarea cotei reduse. Dezvoltatorul nu isi asuma nici o responsabilitate in ceea ce priveste modificarile ori abrogarea ulterioara a acestor conditii, ca urmare a aparitiei unor amendamente legislative.

Pozele sunt cu titlu de prezentare.