Kiseleff Park View

Ansamblu Rezidential

Sold Out
Direct Dezvoltator - 0% Comision

Descriere

Luxul si exclusivitatea va asteapta la una din cele mai ravnite adrese din Bucuresti pe Str Arh Ion Mincu nr 9 langa Parcul Kiseleff, intr-o cladire de top construita sa satisfaca cele mai exigente gusturi, cu vederi panoramice uimitoare si rafinament de clasa.

Ansamblul rezidential Kiseleff Park View este situat in cea mai exclusivista zona a Capitalei – Zona Kiseleff aflata la doar 50 de metri de Parcul Kiseleff si la doar 600 m de Piata Victoriei, aproape de tot ce are mai bun de oferit Bucurestiul.

Localizare

Apartamente 2 camere

Vino sa descoperi un townhouse de 2 camere cu living spatios, dormitor calduros si o terasa generoasa, ce te intampina cu propria ta intrare si gradina ce vin insotite de o panorama superba.
Preturi de la 199.000 euro plus tva pentru 99 mp utili.

Apartamente 3 camere

Apartamentele de 3 camere sunt create pentru familii fericite care vor sa beneficieze de lux si spatii inundate de lumina prin ferestrele generos vitrate, de dormitoare cu dressinguri incluse, cu o ergonomie atent studiata si cu finisaje exclusiviste, riguros executate.
Preturi de la 399.000 euro plus tva pentru 144 mp utili.

Apartamente 4 camere

In apartamentele de 4 camere, va puteti implini visele si savura succesul in inima orasului, in spatii largi, cu livinguri cu vederi panoramice asupra Parcului Kiseleff, dormitoare matrimoniale spatioase cu baie si dressing propriu, intr-o atmosfera dominata de eleganta si rafinament.

Preturi de la 419.000 euro plus tva pentru 155 mp utili.

Finisaje exclusiviste

Arhitectura moderna, stilata si functionala este completata de o structura de rezistenta antiseismica conceputa intr-un  model de calcul tridimensional. Incarcarile permanente utile si cele din zapada si coeficientii de siguranta au fost aplicati conform celor mai moderne normative in vigoare si au fost luate in considerare 12 moduri proprii de vibratie.

Fatadele din Kiseleff Park View  beneficiaza de cea mai sigura si eficienta solutie de echipare: fatade ventilate si fatade acoperite cu vata bazaltica Rockwoool antifoc cu grosimea de 14 cm, pentru ca tu sa beneficiezi de o casa pasiva.

Sistemele de incalzire in condensatie cu boiler incorporat de la Viessmann echipate cu ventiloconvectoare vor fi etalonul premium, ce iti vor oferi apa calda si caldura la o simpla atingere cu un consum minim de resurse, respectand in acelasi timp mediul inconjurator.

Sistemele de ventilatie si racire sunt produse de Mitsubishi, lider mondial in acest segment, echipate cu tehnologie Inverter ce ofera cel mai redus nivel de zgomot si cel mai redus consum de electricitate

Parchetul din lemn de esente nobile  de la liderul european din segmentul premium Boen,  te va rasfata cu designul modern si echilibrat, cu o rezistenta deosebita la apa si cu durabilitatea sacu adevarat  exceptionala.

Piatra naturala italiana de cea mai inalta calitate este materialul care imbraca podelele, baile, holurile si bucatariile in cele mai calde si rafinate nuante oferite de natura.

Selectia de obiecte sanitare de lux cu un aspect minimalist chic si un echilibru rafinat de linii drepte si curbe de la  Villeroy& Boch si Laufen, te vor face sa te simti rasfatat in fiecare zi de propriul tau SPA.

Usile interioare si usile blindate de intrare cu 15 puncte de inchidere din linia high-end a producatorului Golden Door cu forme sofisticate,   fabricate cu tehnologii inovatoare si materiale alternative, integrate perfect in tendintele de design actuale, echipeaza toate apartamentele Kiseleff Park View.

Eleganta desavarsita este oferita de sistemele de tamplarie din aluminiu Schuco  cu sticla low-e si 3 foi de geam si tehnologie de reducere a zgomotului, cu cele mai rafinate si ergonomice sisteme de feronerie, iti  ofera  combinatia perfecta de protectie impotriva temperaturilor extreme.

Cu o tehnologie de ultima ora si cu un aspect incredibil de stilat Gewiss este producatorul ce echipeaza apartamentele din Kiseleff Park View cu sistemele electrice si de iluminat.

Liftul silentios iti desavarseste  experienta traiului intr-un penthouse din cel mai stilat cartier al Bucurestiului este produs de Kone, pentru ca tu sa te bucuri de siguranta, elegant si incredere.

Terasele cu mana curenta din sticla securizata, sunt prezente pe toate balcoanele si logiile din Kiseleff  Park View si vin sa completeze siguranta cu eleganta arhitecturala.

Pentru a va convinge  de calitatea si facilitatile oferite de “Kiseleff Park View”  va invitam la o vizionare a ansamblului, iar pentru mai multe detalii sau pentru a stabili o intalnire, nu ezitati sa ne contactati telefonic sau prin e-mail.