HomeLuk Residence

Ansamblu Rezidential

For Sale

Construim pentru tine

Direct Dezvoltator - 0% Comision

Descriere

Schimbarea spatiului de locuit iti deschide noi perspective. Ansamblul rezidential HomeLuk Residence ® isi propune sa ia parte la una din cele mai importante schimbari din viata familiei tale: achizitia unei locuinte.

HomeLuk Residence este situat pe Strada Drumul Dealul Cucului, in Berceni, intr-una din zonele cu cea mai exploziva crestere rezidentiala din Bucuresti.

Cu 90 de apartamente si 92 de locuri de parcare, construite in 2 etape de dezvoltare, HomeLuk Residence isi propune sa iti redefineasca notiunea de ACASA, creandu-ti mediul perfect pentru un nou inceput intr-o noua casa si intr-o comunitate ce te reprezinta.

Homeluk Residence iti propune garsoniere, apartamente tip studio, apartamente cu 2 camere si apartamente cu 3 camere, efficient compartimentate, pentru confortul tau si al familiei tale.

In Homeluk Residence gasesti o locatie linistita si securizata pentru familia ta, cu peste 1100 mp de spatii verzi pentru locuri de joaca si plimbari in aer liber.

Pozitionarea sa strategica asigura accesul simplu si rapid la toate punctele de interes ale zonei, cu institutii de invatamant, spatii de servicii si magazine, locuri variate de recreere si de petrecere a timpului liber la doar o aruncatura de bat de ansamblul rezidential.

In apropierea HomeLuk Residence gasesti piata agroalimentara, supermarket-uri (Carrefour, Mega Image, Profi), centrul Bery Fitness & Spa, dar si Grand Arena Mall, Selgros si Hornbach. Tot in apropiere de casa ta HomeLuk Residence ai o selectie larga de gradinite, scoli, licee si Universitatea Spiru Haret.