Global Residence

Ansamblu Rezidential

Sold Out

Construim pentru tine!

Direct Dezvoltator - 0% Comision

Descriere

Global Residence este situatin zona centrala a Bucurestiului la doar 100 m de statia de Metrou Mihai Bravu.
Global Residence este noul standard locativ, daca iti cauti o locuinta noua in centrul orasului intr-o zona curata si linistita aproape de celemaibunescolisigradiniteintr-o zonasigurasiusoraccesibila, intr-un imobil construit dupa cele mai riguroase standarde in domeniu, beneficiind de cele mai noi tehnologii in constructii, cu finisaje de calitate care sa ofere durabilitate si incredere in viitor.
Fiecare apartament este o demonstratie a rigorii finisajelor si a calitatii materialelor, de la izolatii si instalatii pana la plinta si corpuri de iluminat.
Proiectul este amplasat pe sos. Mihai Bravu, vis-a-vis de statia de metrou Mihai Bravu , la circa 7/8 minute de mers pe jos de Parcul Tineretului. La doar o statie de metrou distanta se afla Universitatile Titu Maiorescu , Dimitrie Cantemir si Nicolae Titulescu. In zona exista centre comerciale precum LIDL si Mega Image , dar si mall-uri -Sun Plaza sau Mall Vitan .
Ansamblul este compus din 3 blocuri cu acelasi regim de inaltime, structurat pe cadre de beton armat, cu caramida porotherm, atat interior cat si exterior, izolat termic si fonic .
Unitatile locative de 2, 3 sau 4 camere , structurate sub diferite compartimentari se adreseaza atat tinerilor cat si familiilor pentru un confort sporit, transformand „casa in acasa” .
Locurile de parcare sunt prevazute atat in subsolul blocului , cat si suprateran , parterul si mezaninul blocului avand destinatie spatiu comercial .
Edificarea ansamblului se va desfasura in etape , astfel primul bloc va cuprinde unitati de 2, 3 si 4 camere si va avea ca termen de finalizare si predare la cheie , a unitatilor locative , toamna anului 2019 .
Cea de-a 2 etapa , cuprinde edificarea celorlalte 2 blocuri , cu termen de finalizare : 2020.

Localizare

Apartamente 2 camere

Apartamente 3 camere

Apartamente 4 camere

Pozele sunt cu titlu de prezentare.