CityMoor Properties

Ansamblu Rezidential

For Sale

CityMoor Properties

Construim pentru tine!

Direct Dezvoltator - 0% Comision

Știm că perfecțiunea și confortul sunt rar întâlnite în societatea actuală, dar e atât de ușor să le recunoști atunci când le întâlnești. Exact asta am creat la CityMoor Properties: un proiect care să transforme inima Bucureștiului în inima casei tale.

CityMoor Properties este astăzi unul dintre cele mai ambițioase proiecte de pe piața imobiliară din România, conturat prin mixul autentic ale celor mai actuale tehnici arhitecturale și de design interior.

Planificăm, dezvoltăm și comercializăm proprietăți imobiliare pentru cei care îndrăgostiți de zgomot dar și de liniște, de modern dar și de atenția clasică; pentru cei care caută excepționalul și care apreciază confortul.

Amplasare ideala

CityMoor Properties oferă cele mai căutate facilități din domeniul imobiliar astfel încât confortul să primeze. Situat pe Strada Theodor Speranția, nr 83, ansamblul imobiliar se află la doar 50 de metri de Bulevardul Decebal, recunoscut în poveștile bucureștene pentru aerul monden și pentru diversitatea restaurantelor și cafenelelor.

Accesul rapid către Rondul Piața Alba-Iulia (200 m) face ca unitățile imobiliare să beneficieze de facilitățile zonei centrale (Unirii – Centrul Vechi) apreciate pentru amestecul de servicii culturale (teatre, cinematografe, muzee), dar și pentru cele de divertisment (centre comerciale, restaurante, pub-uri).

Ansambul este situat la distanțe extraordinar de accesibile atât cu mașina, cât și cu mijloacele de transport în comun:

  • Casa Poporului ( distanță ansamblu -punct de interes: 12 minute)
  • Piața Muncii ( distanță ansamblu – punct de interes: 4 minute)
  • Mall Vitan ( distanță ansamblu – punct de interes: 5 minute)

Facilitati

Parcare subterana
Cale de acces privata
Scoli si gradinite in imediata apropiere

In cadrul complexului gasiti apartamente de 2 camere pentru un stil de viata confortabil .În apartamentele noastre confortul si linistea sunt prioritare

Apartamente 2 camere

Apartamentele se vor preda complet finisate şi utilate.