Carol Park Residence

Sold Out

Arhitectii ansamblului rezidential Carol Park Residence au motto-ul: „Home, sweet home!„, caracterizand in intregime cel mai nou complex rezidential din centrul Capitalei.

Ansamblul a fost gandit pentru a face fericiti 159 de familii. Fiind amplasat foarte aproape de parcurile Carol si Tineretului, complexul dispune de patru blocuri de apartamente.

Carol Park Residence este un proiect conceput special pentru dumenavoastra, aflandu-se la 5-10 minute distanta de mers cu masina catre: City Mall, Bucharest Mall si Unirea Shopping Center.

De asemenea, pozitionarea ansambului este ideala, fiind langa institutiile de inters public care sunt situate in centrul orasului.

Complexul Carol Park se dezvolta pe o suprafata de teren de 9.200 mp, construind un numar de 160 de apartamente (garsoniere, apartamente cu 2, 3, 4 camere plus duplexuri).

Numarul total de locuri de parcare este de 175.

Insotit de linistea si verdele curtii interioare, intri in viitorul tau camin, unde beneficiezi de spatiul pe care l-ai dorit dintotdeauna: generos, curat si sigur.

Apartamentul ideal intr-un spatiu bine gandit, o calitate desavarsita a executiei, finisaje de exceptie – o cladire conceputa la cele mai inalte standarde europene.

Carol Park Residence, localizare

Complexul Carol Park Residence se afla pe bulevardul Marasesti nr. 2B.

Vei fi aproape de instutiile de interes public situate in centrul orasului, precum si de diverse locuri ce ofera divertisment si relaxare.

Marile artere care leaga de restul orasului sunt chiar langa tine, insa nu suficient de aproape pentru a fi deranjat de zgomotul motoarelor si al claxoanelor.