Sweet Green

Ansamblu Rezidential

For Sale

Sweet Green

Construim pentru tine!

Direct Dezvoltator - 0% Comision

Ansamblurile Campeador Residence aduc un plus de confort și rafinament pe piața rezidențială, printr-un nivel crescut de calitate la un preț accesibil. Datorită experienței integrate și a unei echipe de management performante, cu standarde înalte de profesionalism compania nostră își propune să construiască viitoarele locuințe moderne ale cât mai multor familii din România. Calitatea este principiul după care ne ghidăm și principalul nostru criteriu de construcție. Pentru a oferi siguranța clienților noștri, materialele folosite în construcția locuințelor sunt alese conform normelor de construcție actuale.

Sweet Green by Campeador îţi oferă apartamente inteligent compartimentate, beneficiind de soluţii moderne de încălzire și izolare termică, pentru costuri de întreţinere mai mici. Toate apartamentele dispun de o boxă de depozitare de 5 mp la subsolul clădirii și un loc de parcare ce poate fi achiziționat separat.

Amplasare ideala

Ansamblul rezidential Sweet Green Residence, dezvoltat de Grupul Campeador, este localizat pe Soseaua Viilor nr. 15, Bucuresti și va cuprinde un mix de apartamente, alei de promenadă, locuri de joacă pentru copii, boxe si parcări.

Facilitati

Apartamentele se predau la cheie, complet finisate
Fatada ventilata
Constructii ultrarezistente si sigure, pentru confort optim
Acces lejer la mijloace de transport in comun
Smart Home Ready
Spatii verzi amenajate in cadrul complexului

Apartamentele se vor preda complet finisate şi utilate.